Sortiment

 

 

ÖPPETTIDER

 

VARDAGAR

07:00-18:00

HELGER

08:00-16:00

 

 

 

 

 

Bröd & Frallor

Levain

Råglevain

Levain Formbröd

Havrebröd

Baguette

Frukt & Nöt

Danskt rågbröd

Valnötsbröd

Råger

Lidingökubb

Lantbröd

 

 

Levainfralla

Råglevainfralla

Fröfralla

Källarfralla

Rågfralla

Valnötsfralla

Tårtor & Bakverk

CHOKLAD & VANILJ

Mörk chokladmousse gjord på lyxig fransk Valrhona choklad. Fylld med vaniljpannacotta på en chokladig browniebotten

Bakad utan mandlar och nötter.

6 bitar 285:- 10 bitar 470:-

 

SYDFRANSK KOLATÅRTA

Krämig chokladkola bakad på en hasselnötsbotten.

Servera gärna med lite grädde.

Bakad utan gluten

5 bitar 225:- 8 bitar 360:-

 

 

PRINSESS TÅRTA

En klassisk prinsesstårta med egenkokt hallonsylt & lyxig vaniljkräm. Toppad med vispad grädde och täckt med marsipan.

6 bitar 265:- 10 bitar 440:-

 

VALRHONA CHOKLADTÅRTA

Maffig chokladtårta med lyxig Manjarichoklad från Valrhona.

Passar perfekt med hallon.

Bakad utan gluten, laktos,

mandlar & nötter.

6 bitar 285:- 10 bitar 470:-

 

DROTTNING & LIME

Bärig drottningmousse med fräsch limekräm.

Kantad med lyxiga rulltårtsbottnar.

Toppad med färska bär.

Bakad utan mandel & nötter

6 bitar 285:- 10 bitar 470:-

 

ÄPPLE & KARAMELL

Härlig karamellmousse fylld med äppelkompott gjord på must från Lidingö Musteri på

en mandel och kanelbotten.

Toppad med vit chokladcrumble och äppelchips

6 bitar 270:- 10 bitar 450:-

 

CITRON & MARÄNG

Mördegsskal fylld med citronkräm toppad med italiensk maräng.

Bakad utan mandlar och nötter.

6 bitar 240:- 12 bitar 480:-

 

 

 

Säsongsvariationer kan förekomma. Observera att du bör beställa dina tårtor i god tid för att vara säker på att vi har just din favorit redo.

Besöksadress

Lidingö Bröd & Pâtisserie

Stockholmsvägen 40

181 32 Lidingö

Tel: 08-446 00 80

butik@lidingobrod.se

bagaren@lidingobrod.se

© Copyright 2015

Lidingö Bröd & Pâtisserie

Fakturaadress

Lidingö Bröd & Pâtisserie AB

Stockholmsvägen 40

181 32 Lidingö

Foto: Alice Lewy & Lidingö Bröd & Pâtisserie